Partners van TriNext

 
VMware
TriNext heeft ook dit jaar haar VIP Enterprise Partner status geprolongeerd en heeft daarmee aangetoond dat we de vereiste expertise in huis hebben om het volledige VMware productportfolio aan te bieden en klanten te assisteren bij het ontwerpen, plannen en implementeren van virtuele infrastructuren.
 
Naast het aanbieden van de VMware productlijn is TriNext vanwege haar VMware Authorized Consultant Partner status ook in staat om het succes van uw VMware implementatie te maximaliseren. Als VAC passen wij bewezen best practices en adviezen toe en helpen onze gecertificeerde virtualisatie experts onze klanten bij de evaluatie en optimalisatie van bestaande en nieuwe infrastucturen. Daarnaast kunnen wij als onafhankelijke partij assisteren bij de planning, design en realisatie van uw eigen virtuele infrastructuur projecten.
 
Veeam
Veeam en nWorks producten behoren tot de beste tools die beschikbaar zijn voor het beheren van virtuele infrastructuren. TriNext is Veeam ProPartner en kan daardoor het gehele productportfolio van Veeam aanbieden. Tevens gebruiken wij Veeam producten bij onze assessments en kunnen we bijvoorbeeld met Veeam Reporter in zeer korte tijd uw virtuele infrastructuur documenteren.
 
Zie voor een overzicht van de Veeam producten die wij aanbieden en waar wij mee werken de Veeam informatiepagina's.