TriNext heeft diverse standaard- en maatwerkproducten voor u samengesteld. Dit betreft:

 • Virtualisatie Bundels
  • Kant-en-klare virtualisatiebundels op basis van Dell of HP hardware die tegen een scherpe prijs, inclusief installatie. software- en hardwaresupport geleverd kunnen worden. Deze bundels kunnen gebruikt worden voor serverconsolidatie en desktopvirtualisatie. TriNext kan u adviseren wat de beste bundel voor uw case is en welke licenties u daar het best bij kunt gebruiken.
 • Desktop Virtualisatie
  • Desktop virtualisatie brengt een aantal specifieke uitdagingen met zich mee. TriNext heeft daarom een aantal specifiek op desktop virtualisatie gerichte producten samengesteld om uw traject tot een succes te maken. TriNext maakt hiervoor gebruik van de producten van VMware (VMware View) of Leostream (Leostream Connection Broker). Indien er gebruik gemaakt gaat worden van thin clients dan kan TriNext voorzien in thin clients van diverse merken zoals Dell, HP en Wyse.
  • Is uw infrastructuur te virtualiseren? Wat heeft u nodig om uw desktops te kunnen virtualiseren? Door middel van een virtualisatieassessment maakt onze VMware VCP gecertificeerde consultant de beantwoording van deze vragen meetbaar en inzichtelijk. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een goed onderbouwd advies over de virtualisatie van uw omgeving.
 • Healthcheck
  • Heeft u een bestaande virtuele infrastructuur maar loopt u tegen performance problemen aan? Wilt u weten hoe het gesteld is met de configuratie van de servers? Met een (periodieke) healthcheck van uw omgeving informeren wij u over de staat van uw infrastructuur en of er verbeteringen noodzakelijk zijn. Wij hebben meerdere VCP gecertificeerde consultants in dienst welke tevens ervaring hebben met diverse storage oplossingen (o.a. IBM, HP, NetApp, Equallogic)
 • Workshops
  • Een virtualisatie initiatief of -project begint met goede informatie over de oplossingen en indien noodzakelijk een proof-of-concept. Door middel van diverse workshops, informatiesessies of jumpstarts maken wij u wegwijs in de producten van VMware, Veeam en Microsoft en kunnen we samen met uw beheerders een kant en klare proof of concept omgeving opleveren.

In de pagina's van de diverse producten en diensten is in detail beschreven wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over de producten of heeft u interesse in een vrijblijvende prijsopgave neem dan contact op met ons via sales@trinext.nl.